Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

03. 09. 2020. 12:18 >> 12:22
6

RADUNOVIĆ

NKT da se odredi prema skupu u nedjelju

Poslanik DF-a i potpredsjednik NSD Slaven Radunović je zatražio da se Naionalno koordinaciono tijelo, u uslovima svakodnevnog povećanja broja oboljelih od virusa korona, odredi prema organizaciji skupa u Podgorici 6. septembra, kao i prema organizaciji sličnih okupljanja.

Kako je kazao Radunović, direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša može i da se konsultuje da drugim ljekarima, pa da čujemo "čuveni" glas struke.

"Odlazeći režim, a posebno njegov šef, pokušavaju da destabilizuju zemlju pred očima cjelokupne domaće i međunarodne javnosti, samo nekoliko dana nakon što su u neravnopravnim uslovima, pored raznih zloupotreba koje su konstatovali i strani posmatrači, poraženi od strane slobode željnih građana. Organizacija skupova, nakon debakla koji su doživjeli, posebno u Podgorici, Nikšiću, Budvi i u još nekim važnim gradovima, dokaz su karaktera partije koja je do skoro vodila ovu zemlju i odsustva bilo kakve odgovornosti prema građanima, njihovom pravu na slobodan izbor, ali i zdravstvenoj bezbjednosti", ističe Radunović.

On je pozvao, ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i direktora Uprave policije Veselina Veljovića da obavijeste javnost da li će 6. septembra narediti blokadu tunela Budoš, Bioča i ostalih prilaza Podgorici, kako bi se spriječilo širenje zaraze, kao što su to, kako navodi, učinili prije desetak dana kada je epidemiološka situacija bila mnogo bolja.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније