Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 09. 2020. 14:00   >>  14:08 4

OPŠTINSKI ODBOR

Odlazak Nađe Karadžić za DPS poželjan scenario

Odlazak Nade Karadžić nije iznenađenje i za Demokratsku partiju socijalista (DPS) je poželjan scenario, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Ranije danas, kako je objavio Radio Herceg Novi, Nada Karadžić je obavijestila javnost da, kao dugogodišnji član DPS-a, i kao osoba koja je svojim radom i dostojanstvenim ponašanjem afirmisala ideje partije, od danas nije njihov član.

"Obraćanje javnosti Nađe Karadžić za nas nije iznenadjenje. Davno je rečeno: 'Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka životinja pokaže trag'. Zato pozdravljamo potez gospođe Karadžić, jer je konačno i široj javnosti pokazala kako se bavila politikom", saopštio je DPS.

Pokazala je, navode, i da joj je privatni interes, bez obzira na dosta dug funkcionerski staž, na prvom mjestu.

"Za DPS je ovo poželjan scenario. Javno priznanje svakako je bolje od prikrivenih rabota, ucjena odborničkim mandatom i dugog odsustva pravdanog doznakama, o čemu znamo sve i mi u DPS-u, ali i vladajuće partije u Herceg Novom. Osam mjeseci nerada, zadržavanje funkcije i prije svega motivi koji su je naveli na ovakvu odluku, dovoljno govore o njenom, ne samo političkom, integritetu. Nađa Karadžić i slični njoj nikada nisu shvatili i prihvatili da mandat koji dobiju ima početak i kraj, i da im nije dat zauvijek, bez obzira na njihove lične ambicije, niti su shvatili da postoje veće vrijednosti za koje se borimo", navode iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније