Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 09. 2020. 12:46   >>  14:57 18

PARTIJE POZVALE

"Ne idite na skup u Podgoricu"

Predsjednik GP Nova ljevica Saša Mijović i Socijalistička narodna partija Crne Gore (SNP) pozvali su građane da se ne odazivaju sjutrašnjem patriotskom skupu koji će se održati u Podgorici.

Podsjećamo, građanski i patriotski skup, za, kako su kazali organizatori, odbranu nezavisne građanske Crne Gore, biće održan sjutra na trgu nezavisnosti u Podgorici.

"Ako vam je stalo i ako volite Crnu Goru, ne idite sjutra na skup, ne nasijedajte na manipulacije DPS-a da se time brani Crna Gora. Zovu vas da branite DPS-ove pljačkaše, kriminalce i one koji su poharali našu Crnu Goru", kazao je Mijović.

Zovu vas, kaže Mijović, da stanete, ne u odbranu Crne Gore, nego u odbranu njihovog bogatstva.

"Ne budite naivni, ne dozvolite da vas opet prevare, ne dozvolite da manipulišu sa vama. Ne pristajte ni na ucjene i prijetnje da izađete na skup. Sve nadređene koji vas zovu da idete na skup odbijte, a na prijetnje uslovljavanja i pritiske odgovorite tužbom. Mi ćemo vas odbraniti, a svaki onaj koji je vršio pritisak će uskoro odgovarati", poručuje predsjendik GP Nova ljevica.

Na kraju Mijović građanima poručuje da "Crna Gora neće nestati, niko je neće ponijeti".

Iz SNP-a navode da namjera skupa nije odbrana Crne Gore od onih koji su pobijedili na izborima. 

"Uvaženi sugrađani, oduprite se pritiscima koji su ogromni ovih dana, posebno u državnim organima, i ne dozvolite da budete marioneta u rukama onih kojima je jedini interes da promijene izbornu volju građana. Ne dopustite da bude dio skupa čije posljedice mogu biti nemiri i neredi. Dobro i napredak Crne Gore treba da bude cilj svih nas, bez obzira ko trenutno čini vladajuću većinu.

Iz SNP-a poručuju da će najveći doprinos dobrobiti države biti da se sjutra veče ostane kod svojih kuća.

"I tako pošaljete poruku još uvijek aktuelnoj vlasti da zarad njihovih ličnih interesa niste spremni da sudbinu zemlje stavljate na kocku", zaključili su iz SNP-a.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније