Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 09. 2020. 14:15 >> 14:17
32

NA TVCG1

Krivokapić otkazao učešće u emisiji Intervju

Nosilac izborne liste Za budućnost Crne Gore na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Zdravko Krivokapić, otkazao je ranije dogovoreno učešće u emisiji Intervju, koja je trebalo da bude emitovana uživo večeras na Prvom programu Televizije Crne Gore (TVCG) od 20:05h.

Podsjećamo, u emsijii Intervju sinoć je to pravo iskoristio lider koalicije Mir je naša nacija Aleksa Bečić, a učešće je ponuđeno i nosiocima ostalih lista na izborima 30. avgusta.

"Obavještavamo vas da večeras profesor Zdravko Krivokapić neće iskoristiti priliku da gostuje na TVCG. S obzirom da smo se tokom predizborne kampanje držali principa da ne učestvujemo u emisijama RTCG i za to dali jasne razloge koji su poznati, kako vama tako i javnosti", saopštio je tim profesora Zdravka Krivokapića.

Smatrali su, kako su kazali, da će uslijed demokratskih promjena "vaš servis unekoliko korigovati veoma jednostranu politiku izvještavanja i komentarisanja političkih događanja".

"Međutim, način na koji ste juče obradili temu sporazuma tri koalicione liste koje su ostvarile pobjedu na prethodno održanim izborima, učvrstio nas je u uvjerenju da se, na žalost, ništa u dosadašnjoj praksi rada vaše televizije nije promijenilo. Čekajući neke bolje okolnosti i uravnoteženiji odnos od strane uredništva RTCG-a srdačno Vas pozdravljamo", stoji u obavještenju tima profesora Krivokapića.

Пратите нас на

Коментари32

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније