Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG

10. 09. 2020. 15:40 >> 15:40
37

NJEMAČKI LIST

''Đukanović nije poražen, nova vlada pod lupom''

Samo jedan korak nove vlade u Crnoj Gori u pogrešnom smjeru, oblikovan srpskim pogledom na region i svijet, biće dovoljan da Zapad ponovo podrži Mila Đukanovića – piše Di Tagescajtung, dnevni list iz Berlina, koji je ranije snažno kritikovao prilike u Crnoj Gori pod vlašću DPS-a.

U tekstu „Nova vlada u Crnoj Gori: Naš autokrata” navodi se da su se građanske i prozapadne snage udružile sa srpskim pravoslavnim i proruskim strankama samo da bi srušile Demokratsku partiju socijalista nakon više od trideset godina. Iako u parlamentu ima samo jednog poslanika manje od udružene opozicije, DPS je priznao poraz, piše u tekstu.

U Crnoj Gori i regionu, kako se navodi, radost zbog demokratskog preokreta pomješana je sa zabrinutošću zbog nepovjerenja nastupajućih snaga.

Uz to, Đukanović je, kažu, daleko od zbacivanja jer njegov predsjednički mandat traje još tri godine.

Пратите нас на

Коментари37

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније