Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 09. 2020. 11:56   >>  11:56 19

PACOLI PORUČIO ABAZOVIĆU

Ne u Vladu koja bi povukla priznanje Kosova

Predsjednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli pozvao je lidera koalicije Crno na bijelo Dritana Abazovića da se ne pridruži vladi koja razmišlja o povlačenju priznanja Kosova.

 

"Gospodine Abazoviću, ako omogućite formiranje ove vlade, ni na koji način ne možete zaustaviti cilj vaše koalicije prema Kosovu. Između ostalog, povući će priznanje Kosova i to nećete moći da spriječite svojim odlaskom iz vlade, jer će biti prekasno", napisao je Pacoli na svom Fejsbuku.

On je dodao da ne radi to jer bi time bila naneta nenadoknadiva šteta Kosovu.

"Vaša odgovornost u ovom slučaju je velika", napisao je Pacoli.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније