Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 09. 2020. 14:35 >> 14:35
13

DPS O OTKAZIVANJU INTERVJUA

Živković: Krivokapić se brani ćutanjem

Nepojavljivanje nosioca liste kolacije “Za budućnost Crne Gore“ Zdravka Krivokapića na dogovorenom intervju na Javnom servisu pokazatelj je konfuzije koja vlada u redovima ovog saveza nakon potpisivanja čuvenog sporazuma, ocijenio je kandidat za poslanika DPS-a Danijel Živković.

 

Podsjećamo, Krivokapić je juče otkazao ranije dogovoreno učešće u emisiji Intervju, koja je trebalo da bude emitovana sinoć na TVCG1.

"Naime, koristeći priliku da dok su Mandić i Knežević na brifingu u Srbiji, potpiše sporazum, Krivokapić je razjario biračko tijelo DF-a i prema njihovom tumačenju, počinio najveću postizbornu prevaru ikada viđenu u Crnoj Gori. U sličnom tonu reaguju i beogradski tabloidi, dok se iz krugova bliskim rukovodstvu ovog pokreta, pokušava smiriti “baza” objašnjenjem da je sporazum iznuđen potez, a da će u nekoj nedefinisanoj budućnosti, stavku po stavku, iz svog iznevjerenog anticrnogorskog manifesta, ispunjavati", rekao je Živković.

Zbog svega navedenog, kako je rekao, "kao okrivljenom kojem treba vremena da smisli odbranu pa se u međuvremenu brani ćutanjem, Krivokapiću su njegovi medijski savjetnici zabranili pojavljivanje na RTCG-u, kako ne bi dodatno pogoršao stanje poslije totalne konfuzije koja je nastala u redovima koalicije."  

"Što se samog sporazuma tiče, apsolutno nam je drago da je opozicija u Crnoj Gori nakon više od 15 godina prihvatila politiku DPS i usvojila vrijednosti za koje smo se mukotrpno borili - od nezavisnosti, državnih simbola, priznanja Kosova, članstva u NATO i Evropsku uniju. Svakako bi bilo bolje i za njih i za ukupni politički ambijent da su mnogo ranije, a ne pod pritiskom, prepoznali značaj tekovine odgovorne državne politike predvođene DPS, umjesto što su permanentno opstruirali i rušili, sve ovo u šta se danas kunu", istakao je Živković.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније