Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 09. 2020. 18:10   >>  18:09 18

DPS

“URA bi populizmom bi da zamaskira sramnu ulogu”

Demokratska partija socijalista Crne Gore optužila je GP URA, da kako kažu, populizmom i licemjerjem pokušava da zamaskira, kako poručuju iz DPS-a, svoju sramnu ulogu.

Podatak Agencije za sprečavanje korupcije (ASK), po kojem je od raspisivanja izbora 20. juna do njihovog održavanja 30. avgusta u javnom sektoru zaposleno 788 osoba, najbolja je ilustracija zloupotreba DPS-a, koje ovog puta nijesu dale krajnji rezultat, ocjenili su ranije danas iz Građanskog pokreta URA.

“Kada URA koja je na pola koraka da ozvaniči svoju koaliciju i da legitimitet onim snagama koje Crnu Goru tretiraju kao provinciju Srbije, kaže da je DPS-u država moneta za potkusurivanje, onda se radi o klasičnom licemjerju i pokušaju zamjene teza”, poručuju iz DPS-a.

Kažu i da je URA čitave šire familije svojih funkcionera uhljebila po opštinskim službama gdje participira u vlasti, te da su zbog toga, njihove optužbe “licemjerni populizam”.

“Zato bi bilo bolje ovoj partiji da se ne hvata za izmišljotine i besmislice poput one nedavne Abazovićeve o srebreničkom genocidu, i ili ove današnje o zapošljavanju, jer ništa od tih “senzacija” ne može da zamaskira sramnu ulogu koja je dodijeljena ovoj grupi, niti da sakrije njihovu odgovornost pred građanima Crne Gore”, stoji u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније