Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 09. 2020. 13:53   >>  14:21 15

SNP

Đukanović nema pravo da spriječava promjene

Predsjednik države Milo Đukanović nema ni najmanje pravo da spriječava i dovodi u pitanje promjene i to mu neće ni biti dozvoljeno, poručuju iz SNP-a.

Kažu da je najnovija izjava predsjednika Crne Gore još jednom dolila ulje na i onako prejaku vatru podjela i nesporazuma u našoj državi. 

“Umjesto da dostojanstveno prihvati poraz svoje partije na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Đukanović nastavlja da prijeti, i to sada odmetanjem u šume i gerilskom borbom sa umišljenim neprijateljem”, poručuju iz SNP-a.

Kažu i da je Đukanovićev nastup plod čiste panike, jer, kako kažu u SNP-u zna da je iza uništenu ekonomiju. 

“Predsjednik DPS-a je definitivno izgubio politički, ali i svaki drugi kompas i u svojoj obnevidjelosti propušta da shvati da su se desile mirne promjene koje je narod toliko dugo čekao. Milo Đukanović nema ni najmanje pravo da te promjene spriječava i dovodi u pitanje i to mu se neće ni dozvoliti”, poručuju iz SNP-a. 

SNP CG će, kako kažu, nastaviti da se zalaže za istinsku državu vladavine prava i poštovanja ljudskih prava, u kojoj će svaki građanin biti uvažen član društva.

“Vrijeme despotije i tiranije jednog čovjeka je prošlo i biće bolje za sve da se Đukanović što prije navikne na to”, zaključuje se u reagovanju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније