Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 09. 2020. 12:18   >>  12:18 17

DPS PRIJESTONICE

Đukanović da odbrani dostignuća savremene CG

Odbor DPS-a Prijestonice dao je punu podršku predsjedniku Crne Gore i predsjedniku partije Milu Đukanoviću na daljoj afirmaciji i odbrani važnih dostignuća savremene Crne Gore – građanskog društva, multikonfesionalnosti, multikulturalnosti, nezavisnosti i evropskog puta, saopšteno je iz te stranke.

Odbor DPS Prijestonice Cetinje održao je sjednicu u proširenom sastavu kojom je predsjedavao predsjednik Odbora Miloš Ražnatović. Na sjednici su razmatrani rezultati nedavno okončanih parlamentarnih izbora, uz detaljnu analizu i osvrt na rezultat ostvaren na Cetinju.

“Konstatovano je da je Demokratska partija socijalista na Cetinju ostvarila najbolji rezultat u posljednjih 20 godina, osvojiviši 5.353 glasa, ili više od svih ostalih izbornih lista zajedno. I pored toga što rezultat DPS-a i dosadašnjih koalicionih partnera na državnom nivou nije dovoljan za formiranje vlasti, konstatovano je da je DPS i dalje ubjedljivo najjača partija u Crnoj Gori pa se rezultat može smatrati zadovoljavajućim”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Kako navode, iskazano je zadovoljstvo zbog demokratske atmosfere u kojoj je protekao izborni dan.
DPS je, kako dodaju, pokazao zavidan nivo političke kulture svojim odnosom prema izbornim rezultatima, što se prvi put desilo u Crnoj Gori.

“Predsjednik Odbora DPS Prijestonice zahvalio je svim članovima Odbora, članovima radnih grupa, aktivistima i simpatizerima kao i svim građanima koji su doprinijeli da se ostvari ovako dobar rezultat na Cetinju i saopštio da će Operativni štab i svi mjesni odbori nastaviti sa još snažnijim aktivnostima na afirmaciji politike Demokratske partije socijalista u susret predstojećim lokalnim izborima. Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore, dr Ivan Vuković”, poručuju iz Odbora DPS Prijestonice.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније