Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 09. 2020. 14:18   >>  20:36 41

ZA MANDATARA

Krivokapića potpisom podržao 41 poslanik

Svi poslanici nove parlamentarne većine potpisom su podržali profesora Zdravka Krivokapića za mandatara nove Vlade Crne Gore, objavio je GP URA.  Naveli su da će Krivokapić biti prvi demokratski premijer Vlade Crne Gore. "Čestitamo svim građanima", poručuju iz GA URA.

Prethodno je novinarima Krivokapić kazao da je cilj nove većine da buduća vlada bude vlada povjerenja, koja će raditi isključivo za dobrobit svih građana.

 

On je naveo i da je pogrešna percepcija da su vladika Joanikije i mitropolit Amfilohije bili tu da kroje vlast u Crnoj Gori.

"Nijednog trenutka oni nijesu pominjali imena, svi smo pokušavali da postignemo dogovor i nađemo pravu mjeru dogovora", rekao je Krivokapić povodom jučerašnjeg sastanka u Ostrogu.

On je kazao i da nova vlast neće da dijeli građane.

“Vidite da se sve može uraditi. Mislim da je i ovog puta narod rekao šta misli. Nije bitan lični partijski ili bilo čiji interes, bitan je interes ovog naroda. Ako tako budemo gledali Crna Gora mora biti drugačija, mora svi da damo doprinos i vlast i opozicija”, poručio je Krivokapić novinarima u Skupštini CG.

Krivokapić ja na Tviteru poručio da voli da mu "svaki detalj života pretresu".

"Nemam problem sa tim. Ja sam se trudio da budem častan i pošten, koliko sam bio, to treba drugi da sude. Trudiću se da ličnim primjerom sve svjedočim. Trudiću se da sve bude transparentno!", navodi se u Tviter objavi.

Пратите нас на

Коментари41

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније