Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 09. 2020. 12:13 >> 12:14
4

PREDSJEDNIK SKUPŠTINE

Gasparikova čestitala Bečiću

Daniela Gasparikova, v. d. rezidentna koordinatorka Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori uputila je čestitku povodom izbora na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću.

Gasparikova je čestitala na rezultatu ostvarenom na Parlamentarnim izborima i imenovanju za Predsjednika Skupštine.

"Ujedinjene nacije rade u partnerstvu sa institucijama i narodom Crne Gore kako bi podržale zemlju u unaprjeđivanju nacionalnih razvojnih prioriteta, u skladu sa Agendom za održivi razvoj do 2030. i njenim obavezama u pogledu ljudskih prava", rekla je Gasparikova.

Gasparikova navodi da se raduje budućoj saradnji i želi da iskaže punu podršku Ujedinjenih nacija Crnoj Gori u ostvarivanju Agende 2030.

"Obradovalo bi me da se, u prigodnom trenutku, sastanem sa vama u svojstvu rezidentnog koordinatora UN-a, a želim i da se sastanem sa svim parlamentarnim strankama u budućnosti", zaključila je Gasparikova.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније