Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 09. 2020. 20:37 >> 20:39
15

VUČUROVIĆ

"Napadi Boškovića govore da smo na pravom putu"

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović saopštio je kako Predrag Bošković ne može dostojanstveno ni da ode sa funkcije, kao što nije dostojanstveno ni vodio mistarstvo odbrane nego se, kako navodi, svim silama trudio da ponizi vojsku, urniše njene junačke tradicije i pretvori u instrument politike jedne partije i ekstremističke ideologije.

Vučurović je reagovao na izjavu Boškovića kako je građanska i antifašistička Crna Gora pred izazovom.

"Ono što mu je svakako konstanta je mržnja prema DF, koji je u kontinuitetu razobličavao njegove poteze, pa se zato snažno zalaže i daje predloge da naša koalicija ne bude zastupljena u novoj vladi. Napadi Boškovića na DF jasan su signal da on odlično zna ko je dominantno oborio režim DPS-a. I pored jeftinog pokušaja da nam se osveti, njegov napad na naš politički savez nam govori da smo na pravom putu i pravoj strani istorije", kaže Vučurović i dodaje da bi to bilo važno da shvate i oni kojima Bošković definiše odnos prema DF-u. 

"Jer, moglo se i prethodnih dana čuti nesto slično i od nekih neodgovornih pojedinaca koji imaju ambiciju da čine novu vlast. Zato je važno da svi oni shvate da smo pobijedili na izborima i da kadrovska rešenja koja priželjkuje Bošković i njegova stranka za nas ne važe.
Kako god bilo da bilo, lično ću, i u Parlamentu i u Stranci, zastupati stav da oni koji su najsnažnije doprinijeli obaranju režima nemaju pravo da odstupe i ispune želje i zahtjeve Boškovića i DPS", ocijenio je Vučurović.

Naši politički prvaci su, kako navodi, dužni da preuzmu odgovornost i vode Crnu Goru, shodno rezultatima izbora, odnosno snažnoj podršci građana.

"A što se tiče Boškovića, često sam puta isticao da smo zaista pod DPS-om pali na najniže grane kada smo, poslije Janka Vukotića ili Mitra Martinovića spali na to da nam ministar vojni bude Predrag Bošković", poručio je Vučurović.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније