Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 10. 2013. 08:20   >>  08:27

LEKIĆ UPOZORIO

Kazniće krivotvorenja koja štete DF-u

Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić kazao je da će razmirice sa poslanicom Jelisavom Kalezić riješiti demokratskim putem, kao i da će naći adekvatan politički odgovor na to da li se "radi o realnom problemu ili nečijem napadu protagonizma i umišljenosti".

Lekić je dodao da je DF trenutno zauzet izborima u Mojkovcu ali da će, kada dođe na red to pitanje, sasvim sigurno doći do pouzdanog saznanja da li se pomenutom slučaju radi o realnom problemu ili o "nečijem napadu protagonizma i umišljenosti".

Lekić je za Dan rekao da će u oba slučaja DF znati da nađe adekvatan politički odgovor.

"Demokratski front je do sada nailazio ozbiljine odgovore na mnoge izazove što je i nagrađeno konituniranim javnim usponom naše koalicije", istakao je Lekić.

On je dodao da će interna pitanja "rješavati demokratski", ali da će se sankcionisati javno krivotvorenje koja nanose štetu DF-u.

"Interna pitanja rješavaćemo demokratski, primarno voljom većine, s uvažavanjem prava na drugačija mišljenja, ali sasvim sigurno i sa odlučnom spremnošću da sankcionišemo javna krivotvorenja koja primarno nijesu dobra za one koji su im skloni, ali koja kao takva nanose štetu DF-u", prokomentarisao je Lekić.

Poslanica Jelisava Kalezić kazala je da Predsjedništvo Demokratskog fronta marginalizuje rad Savjeta te partije, kao i da njegovi članovi smatraju njen rad destruktivnim.

Kalezić je dodala da "ne planira da izlazi iz DF-a, kao i da njena samostalnost kao nestranačke poslanice nije ugrožena“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније