Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 09. 2020. 12:39 >> 13:38
9

PARTIJE, LOKALNE SAMOUPRAVE

Čestitke Bečiću povodom izbora za predsjednika Skupštine

Novoimenovanom predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću izbor na tu funkciju čestitali su predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić, predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović kao i predsjednik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović.

"Uvjeren sam da Vam povjerenje poslanika i građana Crne Gore daje snažnu volju da najviše zakonodavno tijelo u našoj zemlji vodite uspješno i pravedno, sa ciljem stvaranja slobodnog i demokratskog društva", kazao je Šćekić.

On je izrazio uvjerenje da će sa Bečićem imati dobru i kvalitetnu saradnju, kakao je kazao, na dobrobit građana Berana i Crne Gore.

"Povjerenje koje Vam je ukazano, potvrda je političkog kapaciteta, ličnog integriteta i autoriteta koji ste stekli u razvoju demokratije u Crnoj Gori, tako da ćete, čvrsto sam uvjeren, na polju parlamentarizma, kao jednom od najvažnijih faktora za napredak demokratije, dati svoj puni doprinos", navodi se u čestitki predsjednika Skupštine opštine Berane, Novice Obradovića.

On je dodao da su, da bi stvorili novi entuzijazam za politiku jednakih šansi, našem društvu potrebne suštinske reforme i mnogo pravde.

"Poznavajući Vas, siguran sam da ste spremni i odlučni da te reforme i sprovedete”, kazao je Obradović.

Vuksanović je izrazio očekivanje da će se zalagati za interese svih građana pa i prava nacionalnih manjina u Crnoj Gori.

"Izražavam očekivanje da ćete promicati interese svih građana, zalažući se za slobodu, jednakost, demokraciju i bolju budućnost svakog pojedinca ove države.
Nadam se da ćete nastaviti pružati potporu Crnoj Gori na njenom putu ka Europskoj uniji te da ćete svoje djelovanje usmjeriti ka boljitku, njegujući sve one vrijednosti koje jedna demokratska država mora čuvati. Također, vjerujem da ćete se zalagati za prava svih nacionalnih manjina ove države, koje predstavljaju bogatstvo različitosti i kvalitetnog suživota svih nas, kao što je to i do sada bilo", navodi se u čestitki Vuksaovića.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније