Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 10. 2020. 11:58   >>  12:33 3

DPS ODGOVORIO

"Mrvaljević na dobrom putu da ugasi Demokrate na Cetinju"

Predsjednik Kluba odbornika Demokrata u Skupštini Prijestonice Cetinje Danilo Mrvaljević na dobrom je putu da ugasi Demokrate na Cetinju, ocijenjeno je iz tamošnjeg odbora DPS-a.

Cetinjski DPS reagovao je na saopštenje Mrvaljevića, koji je juče, između ostalog, saopštio da je lokalna vlast digla ruke od Cetinja.

Začuđujuće je to što se, kako kažu iz DPS-a, Mrvaljević i dalje nalazi na čelnoj poziciji Demokrata na Cetinju nakon sunovrata, odnosno, pada od preko 70%, koji je ta partija doživjela na Cetinju na nedavno održanim izborima.

"Umjesto da kao pravi Cetinjanin, nakon neuspjeha i pada podrške od preko 70 posto, koji su doživjele Demokrate u Prijestonici, podnese ostavku, Danilo Mrvaljević iz udobnosti neke od kafana prigovara gradskim vlastima. Ukoliko nastavi ovom dinamikom, ima ozbiljne šanse da ugasi Demokrate na Cetinju, jer koliko čujemo u odborničkom klubu svakodnevno pljušte ostavke", navode iz DPS-a.

Mrvaljević, kako je rečeno iz DPS-a, "nikako ne može da se oslobodi kompleksa koji mu je stvorila DPS, a koji je sad i pojačan zahvaljujući nikad boljem rezultatu naše partije na Cetinju".

Istakli su da je u 2020-toj realizovano već 2,5 miliona eura, a tenderi koji su u toku u iznosu 1,5 miliona eura, pregovori oko otkupa zemljišta za izgradnju hotela “Lokanda” se privode kraju.

"Ostvaren je izuzetan uspjeh u realizaciji Programa razvoja Prijestonice za 2019. godinu. Realizovani su radovi vrijedni 6.4 miliona eura ili 97.67% planiranih. Posebno je licemjerna izjava da će on i njemu slični vratiti Cetinje, Crnoj Gori. On koji je nekada palio badnjake ispred dvora Kralja Nikole, a sada viri ispod mantija raznih popova SPC po Cetinju, nikada neće doći u situaciju da odlučuje o sudbini Cetinja i Cetinjana, jer Cetinje zna, i uvijek je znalo, ko je ko", kažu iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније