Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 10. 2013. 14:29 >> 14:31

CETINJE PRIMJER

SNP: DPS ne zaslužuje da pređe cenzus

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) optužio je DPS da se Cetinja i Cetinjana sjeti samo kada se približavaju neki izbori.

 

Ista situacija, smatraju u SNP-u, događa se i uoči lokalnih izbora, koji će u tom gradu biti održani 16. novembra.

„DPS-ove vedete razlećele su se po Cetinju, i po oprobanom receptu obećavaju zlatna brda i doline. Drže  ’velike’ govore i u predizborne svrhe zloupotrebljavaju čak i međunarodne manifestacije. DPS-ovci su se konačno sjetili Lovćena i slavnoga Njegoša i njegove veličine. Tek sada su prihvatili davnašnje zalaganje SNP-a da treba donijeti novi zakon o Prijestonici i Cetinje učiniti istinskom Prijestonicom Crne Gore, koja će imati poseban status i prihode u sistemu lokalne samouprave. Ponovo, po ko zna koji put, lažno obećavaju gradnju žičare od Kotora do Lovćena i brojnih infrastrukturnih objekata“, saopštili su iz cetinjskog SNP-a.

Ta partija, kako navode, time želi da zamagli stvarnost da je svojom vladavinom totalno uništila cetinjsku privredu i zapustila ogromno nasleđe koje je uvijek predstavljalo državotvornu, duhovnu i kulturološku vertikalu Crne Gore.

„Dovoljno je danas pogledati ostatke privrednih kapaciteta kojima caruje zapuštenost, korov i korozija pa shvatiti kako se DPS svih ovih godina odnosio prema Cetinju i Cetinjanima“, navode iz SNP-a.

Oni tvrde da je Cetinje primjer grada u kojem DPS ne bi trebao da pređe ni izborni cenzus, a kamo li da se nada da će im Cetinjani dati povjerenje da nastave da vladaju na način kako su to godinama činili.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније