Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 10. 2020. 15:58   >>  16:21 17

DPS SAOPŠTIO

"Za Krivokapića je Crna Gora srpska država"

Zdravko Krivokapić, mandatar Vlade, u intervjuu srpskom mediju opet je diskriminisao sve one građane koji se ne izjašnjavaju kao Srbi, a to je više od 70% građana Crne Gore, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Aluzijom koju je napravio da je Crna Gora srpska država, Krivokapić se vraća svojoj ideološkoj matrici, koju je očigledno, samo nakratko napustio, da bi postao mandatar", piše u saopštenju.

"Može Krivokapić privatno da se klanja i ljubi ruke sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve, može u kampanji da se slika sa zastavama Republike Srbije, i da srbuje po privatnim zabavama, ali kada nastupa kao mandatar Vlade države Crne Gore, onda mora da poštuje sve građane i da postupa u skladu sa Ustavom prema kome je naša država građanska a ne srpska. I u skladu sa sporazumom koji je nedavno potpisao sa svojim koalicionim partnerima", zaključuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније