Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 10. 2020. 13:09   >>  13:09 1

SDP PORUČUJE

Tivtu nikad neće manjkati patriotizma

SDP Tivat pozdravlja današnje intoniranje državne himne prije početka sjednice Skupštine Opštine Tivat. Iz te partije navode da Tivtu nije manjkalo patriotizma, ni građanske demokratske svijesti, već domaćinskog odnosa prema resursima.

“Drago nam je da je jedna greška odlazećeg rukovodstva u našem gradu ispravljena prvom prilikom i da je to uslijedilo kao nepodijeno opredjeljenje svih političkih činilaca nove većine koju čine liste grupa građana”, navodi se u saopštenju.

Na ovaj način će, kako su kazali, rješavati sve probleme u interesu građanki i građana Tivta, koji su itekako ponosni na svoju zemlju i simbole.

 “Tivtu nije, niti će manjkati patriotizma, ali ni građanske demokratske svijesti, u to smo sigurni još od devedesetih godina, kad je naš grad bio jedan od rijetkih bastiona građanskih i suverenističkih SDP i LSCG, a nek svi dušebriznici znaju da će tako biti i ubuduće”, kažu iz SDP-a.

Tvrde da je tom gradu nedostajao domaćinski odnos prema resursima.

“ Zbog toga je danas SDP podržao smjenu DPS-ovog predsjednika opštine i pozdržao novog predsjednika iz redova nove, građanske većine. Zbog toga će nova vladajuća većina i izvršna vlast imati jasan zadatak da sa takvim načinom rada pod hitno raskinu, a da naš grad bude najbolje i najugodnije mjesto za život u cijeloj Crnoj Gori, a nadamo se i šire”, navodi se u saopštenju I dodaje da će uloga SDP i u ovim simboličkim, ali isto tako i u suštinskim pitanjima, biti značajna i snažna.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније