Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 10. 2020. 14:34   >>  14:33 8

VUKČEVIĆ TVRDI

"Demos napustilo 3.000, ostalo 50 ljudi"

Član Odbora Glavnog grada DEMOS-a Vujadin Vukčević tvrdi da je lider partije Miodrag Lekić na sastanke Predsjedništva poziva zaposlene, kako bi na slikama koje šalje medijima izgledalo da ih ima više. Tvrdi i da je partiju napustilo 3.000 ljudi, a ostalo jedva 50.

“Lekićeva neodgovornost najbolje se ogleda u činjenici da ga je od 20 članova Predsjedništva koje je lično predlagao, napustilo 16. Staljinističko ponašanje predsjednika Demosa koji od slobodoumnih i najaktivnijih članova podgoričkog Odbora skriva sastanke, poput onog održanog juče, vršeći tako selekciju podobnih, dovoljno govori o njegovim demokratskim kapacitetima”, navodi Vukčević u izjavi za medije.

Kaže da je Lekić, kršitelj demokratije i Statuta Demosa, te da nastavlja da uništava partiju ponašajući se kao da je direktor privatne firme.

“Dovodio je suprugu da šefuje zaposlenima, zaposlio sestrića u gradu u kom ne postoji opštinski odbor, a sina člana Predsjedništva koji ima drugi posao, već mjesecima vuče na platnom spisku. Glavni odbor stranke broji dvadesetak ljudi od kojih je više od pola u nekom periodu ubiralo novac građana, preko Demosa. Tako ovaj „demokrata“ obezbjeđuje većinu, a ovu, sada već aferu, članstvo naziva "Opozicionom Aferom snimak", tvrdi Vukčević.

Kaže da Lekić dva lična šofera ubacio u Glavni odbor da bi imao većinu.

“Političar koji troši pare kojima narod plaća stranku kao da su njegove privatne, koristeći ih često za samopromociju je velika opasnost za demokratiju u Crnoj Gori. Ovakvi otuđeni pojedinci osjetivši vlast, počinju da se ponašaju sve bahatije dovodeći na taj način u pitanje promjene koje je zaslužio narod u Crnoj Gori. Partiju je napustilo 3.000 ljudi, a ostalo jedva 50”, tvrdi Vukčević u izjavi za medije.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније