Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina

24. 10. 2020. 16:01   >>  16:01 8

SNP TRAŽI

Učešće u izvršnoj vlasti prema broju osvojenih mandata

Socijalistička narodna partija (SNP) ima obavezu prema svojim glasačima da uzme učešće u izvršnoj vlasti shodno povjerenju i broju mandata koje je osvojila na prethodnim izborima, poručili su iz te partije.

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković je, kako je saopšteno, na sjednici opštinskog odbora SNP Golubovci izložio dosadašnji tok pregovora sa mandatarom.

Na sastanku je ocijenjeno da SNP vodi politiku tolerancije, poštenog i domaćinskog odnosa prema državi i njenim građanima, kao i korektnog odnosa prema koalicionim partnerima, te zato očekuje isti takav tretman.

Iz SNP-a su kazali da očekuju da ta partija svojim kadrovskim rješenjima pruži značajno veći doprinos u procesu formiranja Vlade u “odnosu na spekulacije u medijima”.

Potpredsjednik SNP Dragan Ivanović je istakao zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na izborima koji su potvrdili utemeljenost partije u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније