Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ (AntenaM) ]

24. 10. 2020. 23:02   >>  23:27 18

MANDIĆ I KNEŽEVIĆ

"Tajkuni neće sastavljati vladu"

Povodom objave Vijesti da su se lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević sastali sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem, a gdje im je on saopštio da ih ne želi u Vladi, reagovali su Mandić i Knežević.

Knežević je, na Fejsbuku, naveo da nikakvog sastanka nije bilo, te da Krivokapića nije vidio 15 dana.

"Brutalna je laž i podmetačina Druge familije, koja okupljena oko koncerna Vijesti sve više liči na Prvu familiju, da sam imao bilo kakav sastanak i razgovor sa Zdravkom Krivokapićem, a kamoli da mi je saopštio da ne računa na mene u budućoj vladi. Sa Zdravkom Krivokapićem se nijesam vidio duže od 15 dana, niti sam imao bilo kakve razgovore na ovu temu. Ovo im je "istina" kao i kad su Vijesti saopštili da sam pod Ostrogom tražio od mitropolita Amfilohija da napusti tron Svetog Petra i ode u penziju", saopštio je Knežević.

Nakon njega reagovanje je stiglo i od Mandića. On međutim, nije demantovao da se sastao sa Krivokapićem.

U reagovanju, Mandić navodi da, kao neko ko je Krivokapića postavio na mjesto nosioca liste koalicije "Za budućnost Crne Gore", neće dozvoliti da tajkuni sastavljaju Vladu.

"Kao neko ko je Zdravka Krivokapića postavio na mjesto nosioca liste i ko je vodio i upravljao izbornom kampanjom koalicije, neću dozvoliti da crnogorski tajkuni ukradu narodnu volju i sastavljaju Vladu Crne Gore. Ovo što rade Miško Perović i grupa okupljena oko drugotajkunske porodice je neprihvatljivo za svakog čestitog čovjeka. Demokratski front stoji zajedno sa svojim narodom i nikada neće pristati da nam budućnost određuju oni koji su milione i milione eura pokupili u zajedničkim poslovima sa porodicom Mila Đukanovića", naveo je on.

Mandić je naveo i primjer Srbije koja je, kako kaže, krenula naprijed kada su tajkuni i pojedini činovnici ambasada prestali da sastavljaju njenu Vladu.

"Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, uspio je da oslobodi tu zemlju štetnog uticaja od tajkuna koji su je pljačkali, a korumpiranim činovnicama raznih ambasada stavio do znanja da je Srbija nezavisna država. Rukovođen tim iskustvom želim još jednom da im poručim da ovu narodnu slobodu nijesmo osvojili da bi je predali u ruke tajkuna koji su umislili da narodu mogu ukrasti san i vjeru u bolju budućnost, prirodan osjećaj za poštovanje pravde i izvjesniju ekonomsku sigurnost. Svim tajkunima mogu još jednom da poručim da im Demokratski front stoji na biljezi i nećemo im bez velike borbe i konačne naše pobjede dozvoliti da naš narod lažu, pljačkaju i kradu", zaključio je Mandić.

 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније