Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 11. 2020. 18:32 >> 18:32
6

ANĐUŠIĆ

"Bizarne izjave Krivokapića nagovještavaju politiku vlade"

Izjave i postupci predstavnika buduće vlasti, a posebno mandatara Krivokapića, pokazuju neodgovornost, neznanje i apsolutno nepoznavanje uloge koja ih čeka u narednom perodu, saopštio je Mihailo Anđušić, kandidat za poslanika sa liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović".

"Bizarne izjave Zdravka Krivokapića, poput one u kojoj je javnosti obznanio da je broj ministarstva planirao po biblijskim predanjima a ne potrebama države i društva, zaista spadaju u narativ koji je teško politički kvalifikovati. Njegova demonstracija vjerske zadojenosti i fascinacija iracionalnim, dovoljno nagovještavaju u kom će pravcu on i njegovi “apostoli” pokušati da povedu državu.
Uostalom, vidjelo se to i ovih dana, kada je mandatar, brukao sebe ali i Crnu Goru, poručujući svojim neodgovornim postupcima, cijelom svijetu, koji se mjesecima žestoko bori protiv pandemije, da korona zapravo ne postoji. I to mandatar države u kojoj svaki dan nekoliko ljudi umre a više stotina oboli od ove pošasti", piše u saopštenju Anđušića. 

Kako navodi, Krivokapića pozivaju da uskladi svoje postupke i izjave.

"Zaista se ne zna šta je neodgovornije: distanciranje od Krivokapića od strane onih koji su ga prigrlili na listu, kada im je to trebalo i kad je Crkva naredila, ili bespogovorno ćutanje i podržavanje njegovih šokantnih izjava i postupaka, što čini drugi dio koalicije, isključivo iz lukrativnih i vlastoljubivih razloga. Krivokapića pozivamo, da svoje postupke i izjave, uskladi sa činjenicom da je mandatar u građanskoj državi Crnoj Gori. U skladu sa tim, preporučujemo mu da izbjegava svoje verbalne “bravure” i javnog ispoljavanja intimnih religioznih osjećanja, koje je postalo više nego neukusno", navodi se.

Anđušić zaključuje da vjeruju da postoji "neki primjereniji način da iskaže zahvalnost i poniznost prema onima koji su ga, ničim izazvanog, doveli do ove pozicije".

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније