Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 10. 2013. 14:56   >>  14:56 1

MEDOJEVIĆ TVRDI

Imamo investitora za Obod

Lider Pokreta za promjene (PzP) i član Predsjedništva Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević kazao je da ima investitore za obnavljanje pojedinih pogona u cetinjskoj fabrici Obod.

 

 

"Demokratski front će 16. novembra osvojiti vlast na lokalnim izborima na Cetinju, a prvo obećanje koje ćemo ispuniti je obnavljanje nekih pogona Oboda, za koje već imamo investitora", kazao je Medojević na konferenciji za medije, upriličenoj povodom otvaranja novih prostorija DF-a u tom gradu.

Medojević tvrdi da je najveći problem Cetinja i Crne Gore danas siromaštvo i korupcija.

"Kod siromaštva ključna posljedica jeste nezaposlenost, posebno mladih ljudi, gdje je stopa nezaposlenosti preko 50 odsto. Vi znate da mladi čovjek poslije završene škole, ako vrlo brzo ne dobiju posao, gube svoja znanja, svoje vještine i to prelazi u jedan sociološki fenomen koji  dovodi Crnu Goru u veliki izazov i mi moramo da odgovorimo na sve to", rekao je Medojević, navodeći da će nova vlada koja će vrlo brzo biti formirana, a gdje će, prema njegovim riječima, DF imati ključnu ulogu, riješiti sva ta pitanja.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније