Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 11. 2020. 12:43 >> 12:51
14

VUČUROVIĆ PORUČIO

"Udariti po punktovima bivšeg režima”

Poslanik Demokratskog fronta i član predsjedništva Nove srpske demokratije Jovan Vučurović smatra da jučerašnji događaj u Brčelima jasno govori da nova vlast mora odmah udariti po “punktovima bivšeg režima”, ako želi da se Crna Gora, kako je rekao, u potpunosti oslobodi diktature, a posebno da se uništi ideologija Sekule Drljevića.

“Očigledno je da montenegrinski fašizam DPS-a i Mila Đukanovića ne miruje, da se kroz izazivanje incidenata, poput ovoga u Crmnici, a i nekih prethodnih, pokušava mobilisati i iznova ugroziti Crnu Goru, kao što je decenijama radio na tome da se odreknemo tradicije, predaka, Srbije, Rusije”, kaže Vučurović.

Tvrdi da su na djelu, kako je rekao, udružene poluge bivšeg režima - tužilaštvo, policija i plaćenici po medijima, “koji su brutalno atakovali na potpuno nevine ljude, sveštenika Jovana Plamenca i njegovog sina”.

“Ovaj događaj  nam jasno govori da nema čekanja, da nova vlast mora odmah udariti po tim punktovima bivšeg režima, ako želimo da se ova zemlja u potpunosti oslobodi diktature, a posebno ako želimo da uništimo ideologiju Sekule Drljevića koja i dalje prijeti Crnoj Gori”, naveo je on.

Poručio je da će njegova partija aktivno raditi na tome da se DPS-u više ne dozvoli bilo kakva prilika da stane na noge, a pomno će pratiti i poteze vlade na demontaži bivšeg režima i reagovati ako vide kolebanje u toj borbi.

“Nema tu mnogo filozofije, samo je potrebna volja da se pod hitno razbije ta nakazna ideologija, da se marginalizuje i uruši DPS i zakonski odstrani kompletna političko-mafijaška hobotnica koja je decenijama pljačkala narod i držala Crnu Goru u ropstvu. Ako želimo da Crna Gora krene naprijed, DPS mora biti potpuno marginalizovan”, zaključio je Vučurović.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније