Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 10. 2013. 15:37   >>  15:37 9

PORUKA PREMIJERU

Krivokapić: SDP je konkurencija DPS-u

Lider SDP-a i predsjednik parlamenta Ranko Krivokapić poručio je da je njegova partija "najozbiljnija politička konkurencija DPS-u". To se, kako je ocijenio, najbolje vidi na Cetinju.

 

 

Komentarišući ocjenu premijera Mila Đukanovića da ne mogu partije koje imaju šest, sedam ili devet odsto na izborima govoriti DPS-u šta da radi, te činjenicu da je SDP nazvao političkom konkurencijom, Krivokapić je nakon premijerskog sata u parlamentu rekao da se politička kultura zasniva na argumentima, a ne na veličini.

Poručio je i da je SDP najozbiljnija politička konkurencija DPS-u. Međutim, smatra da Đukanović, kad je govorio o procentima, nije mislio na SDP.

"Jer smo mnogo jača i veća partija i nijesam se prepoznao u tom dijelu procenata. Da smo konkurencija vidi se na Cetinju, gdje smo glavna konkurencija DPS-u i mislim da ćemo, uz pomoć podrške birača, preuzeti Cetinje i tu nalazim osjećaj konkurentnosti, što je dobro, da u crnogorskom bloku imamo drugi blok koji konkuriše DPS-u“, kazao je Krivokapić.

Govoreći o tome je li i za njega Snimak završena priča, kao za premijera Đukanovića, šef parlamenta je rekao da je to pitanje za Evropsku komisiju.

"Iz koje su naveli da očekuju da se nastavi i u pravnom političkom pravcu ta priča. Komisija to pita na evropski način i ako nema pojedinačne odgovornosti mogli bi se misliti da je to organizovana aktivnost neke partije“, kazao je Krivokapić.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније