Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 11. 2020. 18:52 >> 18:52
27

DPS

Krivokapiću više stalo do zdravlja građana Srbije nego CG?

Mandatar Zdravko Krivokapić, koji je odjednom, kad je krenuo za Srbiju na sahranu patrijarha Irineja, prihvatio sve zdravstveno - epidemiološke mjere te države, i masku na licu držao sve vrijeme u Beogradu, pokazao je ovim činim da očigledno drugu državu, njene građane i institucije poštuje više nego sopstvenu, ocijenili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Samo tako se mogu tumačiti dvostruki aršini koje ima prema zdravlju građana Srbije sa jedne i građana Crne Gore sa druge strane, ali i prema zdravstvenim radnicima u ove dvije države. Samo prije tri nedjelje, na sahrani mitropolita Amfilohija, bili svjedoci njegovog neodgovornog kršenja svih mjera i preporuka nadležih državnih i zdravstvenih organa", kazali su iz DPS-a.

Čovjek koji pretenduje da vodi Vladu Crne Gore, dodaju iz te partije, nije se obazirao na pozive i vapaje ljekara i nadležnih iz zdravstvenih institucija, koji su upozoravali na moguće posljedice.

Na taj način, ocijenjuju iz DPS-a Krivokapić je "svojim postupanjem doprinio da se nakon ovog događaja broj oboljelih od ovog virusa 2,5 puta uveća, a posljedično poraste i broj umrlih".

"Nakon ove javne demonstracije dvostrukih standarda i aršina Zdravka Krivokapića u odnosu na građane Crne Gore i Srbije, zaista se postavlja pitanje da li Zdravko Krivokapić, zaslužuje da bude premijer građanima koje tretira na ovaj krajnje ponižavajući način, poigravajući se sa njihovim zdravljem i životima", zaključili su iz DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари27

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније