Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 11. 2020. 11:12 >> 11:12
8

MEDOJEVIĆ TVRDI

DF opozicija i DPS-u i totalitarnom sistemu

Lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević saopštio je da Demokratski front nije samo opozicija DPS-u, već i totalitarnom sistemu koji su komunisti gradili 45 godina.

 

DF je, kaže Medojević, "disidentski pokret koji bi demontirao totalirani poredak".

"Zato smo bili targetirani kao opasnost za postojeći poredak iz kojeg najveću korist imaju tajkuni prve i druge familije, koji dijele moć i vlast. Moja čvrsta riješenost da napravimo radikalne reforme koje bi dovele do oslobađana države i građana od komunističke partije (DPS) i mafije napravila je od mene metu za sve strukture koje kontrolišu vladari iz sjenke", rekao je Medojević.

Posebnu paniku, navodi Medojević, izazvalo je njihovo saznanje "da bih ja sasvim sigurno otvorio tajne dosijee UDBE i objavio imena špijuna".

"Nije to ništa novo ni strašno. Prema mojim informacijama UDBA u Crnoj Gori ima preko 20.000 aktivnih doušnika. Dobije se instrukcija iz centrale, napišu im se dvije tri jednostavne rečenice i oni to ponavljaju. Nekad su išli od stola do stola u karani, a sad od portala do portala i od FB profila do profila. Ista matrica- nova tehnologija. Kad prepoznas da razni likovi pišu iste rečenice, jasno je da se radi o saradnicima UDBE ili botovima vladara iz sjenke", navodi on.

Protiv DF-a su, smatra, svi oni koji su protiv promjena.

"Sad je svima jasno da nijedna Ambasada nije imala ništa protiv DF i nas trojice. Vladari iz sjenke su imali protiv DF zbog straha od reformi, a protiv Demokrata i SNP zbog interesa da imaju sto više vlasti. Zato u Vladu mogu samo poslušnici vladara iz sjenke koji će štititi krupni kapital prve i druge famijije i neće dirati bolesni sistem koji štiti bogate lopove, a diskriminiše običnog čovjeka. Možda ja griješim. To mi se često dešava", ističe on.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније