Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 11. 2020. 14:35   >>  14:38 2

NOVOVIĆ

Ekonomska stabilnost uvijek prioritet DPS-a

Ekonomska stabilnost države i standard građana prioriteti su Demokratske partije socijalista (DPS) bez obzira obzira da li se nalazi na vlasti ili u opoziciji, kazao je kandidat za poslanika sa liste "Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović" Radule Novović.

"Bez obzira na kontroverze koje prate formiranje nove izvršne vlasti i neutemeljene optužbe koje smo imali prilike da slušamo iz redova parlamentarne većine, predstavnici tehničke vlade sastali su se danas sa pojedinim kandidatima za ministre zaduženim za oblast ekonomije i finansija i tim činom pokazali, savjestan odnos prema javnim finansijama države i njihovoj održivosti, kao što se očekuje od svakog odgovornog političkog subjekta bez obzira da li je na vlasti ili u opoziciji", kazao je Novović.

On ističe da je DPS uvijek posebnu pažnju posvećivala ekonomskoj stabilnosti države, i stvaranju uslova za unaprjeđivanje životnog standarda naših građana.

"U doba pandemije, još su veći izazovi pred nama, i upravo zato ćemo i sa nove pozicije uvijek pokušavati da doprinesemo da se efekti ekonomske i zdravstvene krize, na svaki način ublaže. To smatramo našom obavezom prema građanima ali i dijelom nove političke kulture, koja bi trebalo da postane standard na političkoj sceni Crne Gore", kazao je Novović.

Podsjećamo, danas je održan sastanak predstavnika Ministarstva finansija i kandidata za ministre o aktuelnoj ekonomskoj situaciji i stanju u javnim finansijama. Kako su kazali iz tog vladinog resora sastanak je protekao u konstruktivnom razgovoru, i da će biti nastavljen u srijedu, 25. novembra.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније