Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 11. 2020. 15:31 >> 15:31
4

ZAKLJUČAK SA SJEDNICE

SNP jednoglasno za podršku Vladi

Izvršni odbor Glavnog odbora SNP CG, na današnoj sjednici, jednoglasno je usvojio zaključak kojim predlaže svom GO da donese odluku o podršci izglasavanja nove Vlade Crne Gore, shodno dogovoru predstavnika SNP-a i predsjednika poslaničkih klubova sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem.

Takođe, na ovaj način, kako je saopšteno, IO preporučuje Glavnom odboru da dâ ovlašćenje svojim poslanicima u Skupštini Crne Gore da glasaju za personalni sastav nove Vlade.

"Tridesetog avgusta ostvarena je velika pobjeda, a formiranjem nove Vlade otjelotvoriće se ono što je narod čekao gotovo tri decenije. Očekivanja od ove Vlade u pogledu poboljšanja kvaliteta života su velika, kao i potreba da se uspostavi pravni poredak u kojem neće biti diskriminacije po bilo kom osnovu", navode iz SNP-a.

"IO je konstatovao da će se formiranjem nove Vlade stvoriti uslovi da se uđe u suštinski proces promjena u našoj zemlji", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније