Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 12. 2020. 13:31 >> 13:33
7

SNP

Simović u zabludi, misli da je Nikšić i dalje grad čelika

Dolaskom Milutina Simovića na čelo nikšićke opštine ništa se na bolje neće promijeniti, smatraju u Opštinskom odboru SNP-a, jer kako kažu, ovaj iznenadni "priliv" ne može promijeniti sliku o višedecenijskoj vladavini DPS-a, koja je odgovoran za odlazak na hiljade mladih ljudi.

"Da je pomenuti predsjednik Opštine, koji je iz nužde ponovo postao Nikšićanin, izgubio vezu sa vremenom, dokazuje i izjava da je Nikšić grad čelika. Očigledno je da se radi o vremeplovu, jer da je Simović razgovarao sa nekim od radnika bivše Željezare saznao bi da 'grad čelika' ima samo 350 zaposlenih, da su zarade daleko ispod prosjeka u državi, te da rade u veoma teškim uslovima, gdje su česte i najteže povrede na radu. Menadžment Vam, gospodine Simoviću, to neće saopštiti, a Vi ste davno odustali od komunikacije sa radnicima. Nikšićani poput Vas, pored Đukanovića i eks predsjednika Vujanovića, koji ste rođeni Nikšićani, u rodnom gradu ste postali 'persone non grata', jer ste uspjeli da u periodu transformacije društvenog kapitala i privatizacije uništite privredni život Nikšića", navodi se u saopštenju SNP -a.

Kako ističu dolaskom Simovića, započete su "krupne investicije", farbanje vodoravne saobraćajne signalizacijen i to na temperaturama koje ne odgovaraju tehnologiji, pa pretpostavljaju da će podloga trajati koliko i njegov mandat u Nikšiću.

"Napravili ste i drugi radikalni potez, uspjeli ste da otjerate sirotinju koja prodaje poljoprivredne proizvode u blizini Osnovnog suda. Naravno da tu treba pokazati snagu države, a ne prema onima koji godinama eksploatišu i zloupotrebljavaju resurse Nikšića", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније