Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 12. 2020. 10:32 >> 10:36
11

CKM SAOPŠTIO

Crnoj Gori nož u leđa zabili oni kojima je najviše dala

Svjedoci smo da su Crnoj Gori prvi nož u leđa zabili oni kojima je država najviše dala, ocijenjeno je iz Crnogorske kulturne mreže (CKM).

Napominju da će taj gest njima služiti na obraz, a državi na iskustvo kakve je, kažu, "uljeze njegovala u svom naručju".

"Preostaje nam da se nadamo da se više nikad u državnoj administraciji neće zapošljavati kadar koji istinski ne voli Crnu Goru", saopšteno je iz CKM-a.

U iščekivanju nove apostolske Vlade, kako su kazali, "svjedočimo da sekretari, savjetnici i pomoćnici ministara podnose ostavke na svoje funkcije".

"Neki to rade iz razloga kako bi narednu godinu primali mjesečnu zaradu kao do sada, dok su drugi našli uhljebljenje u nekoj od državnih firmi. Ovakav gest se jedino može okarakterisati kao 'izdaje države' koja im je dala sve. Države koja im je dala bespovratne kredite, stanove, koja im je obezbijedila mogućnost da nikad iz svog džepa ne sipaju gorivo i ne plate račun za mobilni telefon", saopštio je CKM.

I pored svih ovih beneficija, kažu iz ove NVO, oni nijesu imali hrabrosti da ostanu na svojim funkcijama jer su se uplašili da Crnu Goru brane od nove apostolske Vlade.

"Ovi 'izdajnici' će iz udobnih dnevnih boravaka gledati kako obični građani vode borbu za očuvanje građanskog koncepta države koja vodi grčevitu borbu sa velikosrpskim nacionalizmom. Njihova jedina briga će biti da li će im oko petog u mjesecu na račun leći plata iz državnoh budzeta koju naravno nijesu zaradili", saopštio je CKM.

Za razliku od takvih "bjegunaca", u državnoj upravi će, kažu, "ostati da rade ljudi koji su stubovi države i njene administracije".

"Ovi časni radnici će i dalje služiti Crnoj Gori za mjesečnu zaradu od 300-400 eura i biti tu za nju kad god joj to zatreba", saopštio je CKM.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније