Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

05. 12. 2020. 14:25 >> 14:26
7

LIBERALNA PARTIJA

Smijenićemo Vladu prije nego što napravi nepopravljivu štetu

Liberalna partija (LP) poručila je da će, prije nego što napravi nepopravljivu štetu u Crnoj Gori, novu Vladu smijeniti, a njene idejne tvorce zauvijek poslati u istoriju.

 

Iz te partije su naveli da se plaše od pogubnih posljedica koje će Vlada ostaviti na polju ekonomije, finansija, prosvjete, turizma.

"Jedini kriterijum za većinu ministara bio je stepen lojalnosti ideji velikosrpstva i crkvi, dok je njihovo iskustvo u drugim oblastim a naročito na ovakvo zahtjevnim poslovima, zanemarljivo", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, to je očigledno vrlo dovoljno za osnovni cilj aktuelne Vlade.

"Po staroj matrici, toliko puta oprobanoj, što je Crna Gora slabija i manje razvijena, to je, oni vjeruju, lakši plijen za njihovu okupatorsku politiku", kaže se u saopštenju LP.

Iz te stranke navode da ih relaksira to što će, prije nego li stignu da naprave nepopravljivu štetu u Crnoj Gori, Vladu smijeniti, a njene idejne tvorce zauvijek poslati u prošlost.

Kako se ističe, oni koji su pod izgovorom promjena, a iz redova građanske i crnogorske političke opcije, prije svega URA-e, podržali ovakav sramotni konglometar velikosrpstva i klerikalizma i radi ličnih ambicija i sujeta bacili su "pod noge državu i društvo".

"Takvi su već, a da ni sami nijesu svjesni, završili na najsraminijm stranicama crnogorske istorije, prije nego li i njihov projekat ovakve Vlade", kaže se u reagovanju LP.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније