Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 12. 2020. 22:20 >> 22:26

GLAVNI ODBOR

Skupština DEMOS-a 13. decembra

Skupština DEMOS-a biće održana održaće se 13. decembra, saopšteno je iz te partije.

Način održavanja Skupštine, kako su kazali, biće prilagođen epidemiološkim uslovima i mjerama koje su na snazi u zemlji.

Predviđeno da u rad skupštine učestvuje 105 delegata.

"Način funkcionisanja i specifičan rad Skupštine neće ugroziti demokratski karakter rasprave i odlučivanja. Izabrani delegati će biti povezani putem aplikacije ZOOM iz više opština odakle će izraziti stavove i glasanje u ime sjeverne, srednje i primorske regije. Usvojene odluke i snimljen cijeli rad Skupštine predstavljaće arhivski i javni dokument o održanoj skupštini stranke", navodi se u saopštenju.

Na Skupštini će, kako su kazali, biti razmatrani rad stranke između održavanja dvije Skupštine, izmjene Statuta stranke, predlog Političke deklaracije.

Na sjednici Skupštine će biti izabrani stranački organi, Glavni odbor i predsjednik stranke, na osnovu predloga Opštinskih odbora i slobodnih pojedinačnih kandidatura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније