Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 12. 2020. 15:49   >>  15:51 10

ABAZOVIĆ PORUČIO

"Iskorijenićemo diskriminaciju prema Tuzima"

Nova Vlada će, za razliku od prethodne, iskorijeniti svaki vid diskriminacije u odnosu prema Opštini Tuzi, naročito one koji se odnose na finansijski aspekt, kao i da će biti podrška svim razvojnim projektima, poručio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, koji je danas sa ministrom ekonomskog razvoja Jakovom Milatovićem i ministrom finansija i socijalnog staranja Milojkom Spajićem boravio u prvoj službenoj posjeti Opštini Tuzi.

U razgovoru sa predsjednikom Opštine Nikom Đeljošajem, Abazović je podsjetio na ogroman značaj koji ta novoformirana Opština ima za Crnu Goru i ukazao na njene brojne razvojne potencijale.

"Vlada je posvećena razvoju svih opština u Crnoj Gori i zbog toga današnja radna posjeta ima za cilj da pokaže da je svaki dio teritorije Crne Gore od jednakog značaja za novoformiranu Vladu. Nadamo se da će Tuzi, uz još snažniju podršku Vlade, u što kraćem roku iskoristiti sve razvojne potencijale koje imaju, šta bi značajno poboljšalo kvalitet života svih građana/ki Tuzi“, ukazao je Abazović.

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj upoznao je predstavnike Vlade o svim problemima koje ta Opština ima, po pitanju finansiranja i realizacije drugih projekata, a predstavnici Vlade su iskazali spremnost da maksimalno pomognu pri rješavanju navedenih problema.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније