Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 12. 2020. 09:54   >>  09:54 3

DF BUDVA

"Gvozdenović pobjegao od suočavanja sa istinom"

Reagujući na jučerašnji incident u Skupštini opštine kada je spriječen fizički obračun odbornika DF-a sa odbornikom DPS-a, Demokratski front Budva saopštio je da su od skupstinske rasprave o radu policije pobjegli i policija i “njihovo političko krilo” jer, kako se navodi, nijesu imali “trunke ljudske ni političke hrabrosti da se suoče sa istinom”.

Mediji su juče prenijeli da se dogodio verbalni sukob između odbornika Iva Gvozdenovića i v.d. direktora Komunalnog Predraga Ivanovića. Obezbjeđenje Opštine spriječilo je fizički obračun.

Šef Kluba odbornika DPS Budva Ivo Gvozdenović saopštio je nakon da je Nikola Jovanović, po komandi "čuvenog izgrednika" Predraga Ivanovića, izazvao incident svojstven "politici koju zastupaju njihovi partijski autoriteti". I to u njegovom prepoznatljivom stilu – napadom s leđa, saopštio je Gvozdenović.

Iz DF-a kažu da je Gvozdenović pobjegao  iz skupštinske sale pravo u stanicu policije, kako bi na mjesto zločina ponovo pozvao policiju da upadne u zgradu opštine i njega postavi za predsjednika .

“Ali nije računao na to da je i policija shvatila novu realnost,  pa mu je nakon odbijanja rečeno da samo može da podnese prijavu, naravno lažnu, što njemu nije nikakav problem“, navodi se u saopštenju.

Oni navode da koliko god “nekulturom” pokušavao da sakrije sopstvenu odgovornost u državnom udaru na opštisnke vlasti, neće mu poći za rukom.

“Da li je Gvozdenović, ohrabren nekom čudnom retorikom koju smo imali prilike da čujemo sa državnog nivoa pomislio da ćemo tek tako zaboraviti policijsku torturu nad građanima Budve koji su branili svoju izbornu volju? Mi mu poručujemo da Budva ne zaboravlja, ali poručujemo I da niko više nema pravo da se kocka sa našim životima I našim glasovima”, navodi se u saopštenju..

Budvanski DPS je, kako su kazali, doživio debakl za koji isključivo sam snosi odgovornost.

 “ A što se mladog Gvozdenovića tiče, predlažemo mu da izdrži do kraja mandata I na sljedećim izborima ugasi svjetlo u kancelarijama budvanskog odbora svoje partije.  Mi ćemo i dalje podsjećati DPS I njihove dokonike šta su uradili u Budvi, naročito sada kada imamo pune ruke posla da saniramo svu štetu koju je ova grupacija otimača i diletanata proivela nakon samo dva mjeseca vršenja vlasti”, zaključili su iz DF-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније