Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 12. 2020. 16:56   >>  16:57 1

SNP, DF i DEMOKRATE

Odbornici napustili sjednicu u Skupštini Glavnog grada

Odbornici SNP, DF i Demokrata u Skupštini Glavnog grada Podgorice napustili su danas sjednicu jer se na dnevnom redu našla tačka o dodjeli zemljišta za izgradnju vjerskog objekta Crnogorske pravoslavne crkve, a za koju je na sastanku predstavnika partija u lokalnoj skupštini i predsjednika skupštine dogovoreno da bude ostavljena za naredni dan, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije Crne Gore.

''Iako je Vlada Crne Gore stavila van snage zaključak od 15.10.2020. kojim je data saglasnost Glavnom gradu da raspolaže karastarskim parcelama u DUP Nova varoš 2 u okviru kojeg se nalazi pomenuto zemljište, odbornici većine u lokalnom parlamentu su nastavili sa radom po ovom pitanju'', navode u saopštenju.

SNP CG i njeni predstavnici, kako su naglasili, neće učestvovati u očiglednom kršenju zakona, kao ni u svojevrsnom pokušaju nagrađivanja nepriznate, nekanonske crkve, što je, kako navode, intencija gradonačelnika Vukovića već duže vrijeme.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније