Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda ]

17. 12. 2020. 17:17 >> 17:16
9

RADUNOVIĆ VLADI

"Ako hoćete našu podršku smijenite Blagojevića"

Demokratski front neće glasati ni za jedan predlog Vlade dok se sa mjesta vršioca dužnosti direktora policije ne smijeni Dragan Blagojević, saopštili su poslanici Slaven Radunović i Nebojša Medojević u Skupštini.

 

Šef poslaničkog kluba, Slaven Radunović reagovao je na imenovanje Blagojevića tokom današnje sjednice Skupštine.

Radunović je naveo da je Blagojević rukovodio, kako je kazao, brutalnim hapšenjem kompletnog poslaničkog kluba Demokratskog fronta na neprimjeren način.

"Blagojević je u jednom momentu kad smo bili razdvojeni uletio sa gomilom policajaca i uz najgore povike – 'Hapsi bagru i marvu', pozivao da nas hapse. To hapšenje je proizvelo litije koje su inicirane tim događajem. Šta smo danas dobili, da nas je čovjek koji nas je hapsio kad smo borili protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti danas V.D. direktora policije. Bio bi red da Abazović i Sekulović dođu u parlament i da nam objasne zašto je on izabran kad je nedostajan te funkcije. Dok se Blagojević ne smijeni klub Fronta neće glasati ni za jedan predlog osim za izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti", naveo je Radunović.

Medojević: Izbor Blagojevića direktna provokacija 

Poslanik Pokreta za promjene Nebojša Medojević ocijenio je da je izbor Blagojevića direktna provokacija Demokratskom frontu.

"Kada smo hapšeni ugažen je parlament. To je bio državni udar. Vlada u ovom trenutku vlada suprotno volji građana. Sada imam nevladajuću opoziciju i vladajuću opoziciju. Blagojević je tipičan primjer kandidata za lustraciju. Gospodine Krivokapiću nijedan zakon nećemo podržati osim zakona o vjerskim slobodama. Smijenite Blagojevića, ispravite grešku. Ovako više ne može, premijer imenuje najbolje vojnike DPS-a na funkcije u Vladi", naveo je Medojević.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније