Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 11. 2013. 16:37 >> 16:41
1

ODGOVOR DANILOVIĆU

Vuković: DF da ponudi nešto ostvarljivo

Prihvatićemo sve što je politički opravdano kako bi Radna grupa za izgrađivanje povjerenja u izborni proces završila posao, kazao je član Demokratke partije socijalista i tog skupštinskog tijela, Miodrag Vuković.

Funkcioner Demokratskog fronta Goran Danilović smatra da neodlučnost DPS-a u vezi sa opozicionim predlozima za izmjene izbornog zakonodavstva uslovila je produženje roka do kojeg Radna grupa mora da završi posao.

 

Međutim, Vuković je, za radio Antena M, kazao da DF treba da ponudi nešto ostvarljivo.

"Prihvatićemo sve što je politički opravdano, a pravno i faktički održivo. Demokratski front treba da ponudi nešto što je ostvarljivo, nešto što neće unijeti haos u biračke spiskove i u izborni proces, jer od sjutra ako se desi bilo na jednom biračkom mjestu da pukne operativni sistem koji oni uvode radi povećanja sigurnosti izborog procesa, neće biti kriv onaj koji ga je predložio, nego onaj ko ga je usvojio, a to je vladajuća struktura", poručio je Vuković.

Danilović je ocjenio i da su izjave premijera Mila Đukanovića iz prethodnih dana poremetile rad Radne grupe, jer su kako je ocijenio svađalačke i anahrone, politički nepametne i prouzrokovale su zatezanje od DPS-a u tom radnom tijelu.

Vuković ne smatra da izjave na koje misli Danilović nijesu imali nikakvog uticaja na rad tog skupštinskog tijela.

"Mi nijesmo u Radnoj grupi uspjeli da završimo posao. Na to nijesu uticale nikakve bočne izjave koje su se odnosile direktno ili indirektno na posao koji mi radimo tako da komentari nijesu na mjestu. Na naš rad do sada smo uticali samo mi koji smo u radnoj grupi", rekao je Vuković Anteni M.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније