Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 11. 2013. 07:58   >>  08:41

KNEŽEVIĆ UVJEREN

Istraje li SDP, eto vanrednih izbora

Ako SDP na Cetinju napravi kopernikanski rez i odbije saradnju s DPS-om, onda je logično da vanredni parlamentarni izbori budu raspisani na proljeće, zajedno sa lokalnim, ocijenio je član Predsjedništva DF-a Milan Knežević.

 

On smatra da će izbori na Cetinju pokazati hoće li DPS napraviti definitivan otklon od DPS-a.

„Imajući u vidu činjenicu da su DPS i SDP 15 godina u koalicionom braku koji su obilježile mnogobrojne afere i prevare, pravo je čudo da su i dosad ostali u ovako fingiranom odnosu. Izbori na Cetinju će definitivno pokazati da li se radi o verbalnom prepucavanju zbog kojeg je (Ranko) Krivokapić promukao, ili je manja članica koalicije spremna na definitivan otklon od vezanosti za Đukanovića“, rekao je Knežević „Danu“.

Ako SDP na Cetinju, kako je rekao, napravi taj kopernikanski rez, onda je logično da vanredni parlamentarni izbori budu raspisani na proljeće, zajedno sa lokalnim.

„Ako se ipak to ne dogodi, onda će se sve svesti na kontekst političkih bračnih supružnika koji su se dogovorili o nastavku braka pod motom: 'Ja neću više, samo nemoj ni ti više'”, smatra Knežević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније