Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 12. 2020. 20:30   >>  20:31 1

DPS NIKŠIĆ

"Neduhoviti i nezreli za rukovođenje Nikšićem"

Današnji “performans” u organizaciji pokreta URA predstavlja ružnu, ali i tužnu sliku članova te partije, koji su pokazali kako izgleda kada odrasli ljudi, u želji da bar nekog građanina Nikšića privuku, prave od sebe cirkuzante, saopštili su iz DPS Nikšić.

"Nedorasli i nezreli za ozbiljan politički angažman i rukovođenje Nikšićem, uz to neduhoviti i još manje kreativni, posegli su za oprobanim primitivnim animiranjem građana, što je već viđeno iz opusa njihovih koalicionih partnera iz DF-a. Tako su danas svojim kolegama iz Fronta pokazali da i oni znaju za mizerne i bestidne poteze kojima prikazuju svoj karakter i političku bezidejnost", piše u saopštenju.

Iz DPS-a dodaju da će, kao i do sada, istrajati u naumu da Nikšićanima obezbijedimo minimum radosti.

"Sigurni smo da građani prepoznaju naše iskrene namjere i da sa podsmijehom i prezirom gledaju na nakaradne performanse ove neozbiljne družine", zaključuje se. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније