Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 12. 2020. 17:13 >> 22:00
10

LIDERI FRONTA

"U vlasti ne mogu istovremeno biti DF, Katnić i Lazović"

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Milan Knežević najavili su da će inicirati održavanje sastanka predsjednika svih stranaka potpisnica koalicionog sporazuma "Za budućnost Crne Gore" kako bi se odredili prema saopštenom na današnoj konferenciji Specijalnog dražavnog tužilaštva - da GST Milivoje Katnić i zamjenik direktora policije Zoran Lazović imaju bezrezervnu podršku Dritana Abazovića da nastave sa obavljanjem svojih funkcija. Kako su naveli Mandić, Medojević i Knežević, radi se o pokušaju legalizovanja puča u tužilaštvu i policiji. prema ovom pokušaju legalizovanja puča u tužilaštvu i policiji.

"DF kao stožer koalicije Za budućnost Crne Gore već je saopštio da nakon izbora Vlade Zdravka Krivokapića više neće trpjeti nikakve ucjene, niti će dopustiti da oni koji su progonili naše glasače i nas u ime Mila Đukanovića, nastave sa obavljanjem najodgovornijih funkcija u tužilačkom i bezbjednosnom sektoru. Jedino još imamo obavezu prema SPC i našim glasačima da glasamo za Zakon o slobodi vjeroispovijesti, a oni koji bezrezervno podržavaju Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, više neće imati našu podršku", piše u zajedničkom saopštenju lidera DF-a.

Kako navode, to će biti njihova platforma na sastanku koji će održati.

"Nemamo sumnju da ćemo dobiti većinsku podršku za odbranu naših programskih i ideoloških načela oko kojih smo se okupili u koaliciji Za buducnost Crne Gore. U istoj vlasti ne mogu istovremeno biti DF i Milivoje Katnić i Zoran Lazović. Mi nismo isto društvo, a izbor je jednostavan: DF ili mafija?!", zaključuje se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније