Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 12. 2020. 11:19 >> 11:21
9

DPS

"Adžić utekao od glasanja, od sramote neće moći nikad"

Funkcioner URA Filip Adžić, prelaskom u kabinet Dritana Abazovića pobjegao je od odbrane crnogorskih nacionalnih interesa, ali od sramote koja će ga pratiti zbog tog čina neće moći nikada, saopšteno je iz DPS-a.

 

"I nema tog spina “Službenog lista Vijesti”, nema te kolumne režimskih kolumnista, nema tog licemjernog pokajničkog nastupa Žarka Rakčevića i cinične patetike Božene Jelušić koje će moći da zamagle suštinu izdaje kojoj ćemo prisustvovati narednih dana", ističu u DPS-u. 

U toj partiji ističu da će istorija će pamtiti kukavičluk Filipa Adžića i, kako su rekli, sramnu ulogu njegovih partijskih saboraca, u izdaji Crne Gore.

"Zaista je nepotrebno dodatno omalovažavanje inteligencije građana, koji se pokušavaju ubijediti kako Adžić navodno prelazi u kabinet Abazovića da bi se bavio osjetljivim i delikatnim poslovima?! Istog onog Abazovića koga dubinski ucjenjuje Demokratski front, pa on igra po taktovima koje mu Mandić, Knežević i Medojević sviraju sa društvenih mreža. To je isti onaj Abazović, kojem funkcija potpredsjednika služi, da bi udovoljio svojoj sujeti fotografijama za društvene mreže, jer mu je od prvog dana potpuno jasno da se ne pita apsolutno ništa. To mu je, uostalom, i Krivokapić izborom direktora Uprave policije jasno stavio do znanja", navedeno je u saopštenju.

Tako će, naglašavaju u DPS-u, Filip Adžić sada odgovorno brinuti o Abazovićevim lajkovima i komentarima na društvenim mrežama, "uz ambiciju da, ukoliko bude kvalitetno obavljao poslove koji su mu povjereni, u nekom trenutku dobije priliku da bude i Abazovićev lični fotograf".

"Ipak, svi oni koji se poigravaju interesima Crne Gore, od Zakona o slobodi vjeroispovijesti do gašenja nacionalne avio-kompanije, treba da znaju da će o njihovim djelima suditi istorija, ali i nadležni organi, kad - tad. Ideja evropske, građanske, savremene Crne Gore, jača je od interesa onih koji, iz različitih motiva pokušavaju da je unište. Ona je vanpartijska i vanvremenska. Ona je civilizacijsko dostignuće i zato će odnijeti pobjedu nad nazadnim kleronacionalističkim snagama kojima je URA izabrala da služi," zaključuju u DPS-u.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније