Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 02. 2013. 13:56 >> 13:51
3

SASTANAK OPOZICIJE

Lekić pozvao i MANS, USSCG i neke medije

Predsjednik Demokratskog fronta Miodrag Lekić, povodom odluke Tužilaštva o aferi Snimak, pozvao je na sjutrašnji sastanak - pored predstavnika opozicionih partija i pojedine NVO i medije.

Lekić je pozvao i Mrežu za afirmaciju nevladinog sektora, Uniju slobodnih sindikata, Studentsku uniju, prestavnike Vijesti Miodraga Perovića i Željka Ivanovića i Balšu Brkovića, lista Dan Mladena Milutinovića, člana Savjeta Pozitivne Žarka Rakčevića i potpredsjednika Pokreta za promjene Branka Radulovića.

 U Lekićevom dopisu se navodi da je cilj sastanka ''koordinacija aktivnosti između opozicije, civilnog sektora i medija'', nakon objavljivanja, kako se navodi, materijalnih dokaza o političkoj korupciji i zloupotrebi državnih resursa od strane DPS-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније