Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 11. 2013. 16:01 >> 21:54
6

REAGOVANJE

DPS: Pajović poštar ukradenog materijala

Konačno je danas Darko Pajović potvrdio ono što Demokratska partija socijalista tvrdi od početka – tzv. „afera snimak“ je konstruisana isključivo politički, za kratkoročnu upotrebu uoči predsjedničkih izbora, poručuju iz DPS-a

 

Lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović kazao je da on redakaciji "Dana" dostavio audio-snimke sa sjednica DPS-a, a ne neprijatelji države i protivnici nezavisnosti, kako je to nedavno izjavio premijer Milo Đukanović.

U reagovanju dostavljenom medijima, navode da je cilj afere "Snimak", bio da se nanese šteta Crnoj Gori na međunarodnom planu i opoziciji omogući manevarski prostor za pokušaj nelegitimne smjene vlasti koju su građani većinskom voljom izabrali na parlamentarnim izborima.

"Ko je do danas živio u zabludi da je riječ o "istraživačkom novinarstvu" i "raskolu u DPS-u", Pajović mu je razbio sve iluzije. To što je lider Pozitivne priznao da je lično uredništvu "Dana" predao ukradene snimke sa sjednica partijskih organa DPS-a, apsolutno ne isključuje umiješanost treće strane, samo što je još mlad i zelen da shvati da je izmanipulisan", poručuju iz DPS-a.

U toj stranci kažu, da Pajović želi od sebe napraviti heroja, potpuno naivno se predstavio pukim izvršiteljem nečijeg naloga i u čitavoj svojoj priči, kako poručuju iz DPS-a, ispao je samo poštar koji prenosi ukradeni materijal.

"Valjda ponešen "herojskom" euforijom, sam je zaključio da je DPS kriva jer je – pričala. To je, prema slobodnoj procjeni "pozitivnog" Pajovića, samo po sebi krivično djelo, pa bi nekako trebalo zabraniti da se priča i misli, osim kako kaže on i njegovi parneri iz DF-a. Ništa ozbiljnije nijesmo ni očekivali od partije koja je za samo godinu dana dostigla "uspjeh" PzP-a", navodi se u reagovanju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније