Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 01. 2021. 16:37   >>  16:40 36

MEDOJEVIĆ

 "Neću glasati nijedan zakon dok Spajić ne podnese ostavku"

Ako je minsitar Milojko Spajić podnio krivičnu prijavu protiv mene, neću glasati nijedan zakon ove Vlade dok se ne utvrde sve okolnosti oko tajnog zaduženja države, saopštio je danas predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"Evo dokaza da je ovo rezervna Vlada DPS. Kad ih uhvatiš u krađi, oni te tuže. Sklopili su tajno posao od 890 miliona eura za koji se uzima provizija od 8-10 miliona. Svako ko tajno radi posao sa parama poreskih obveznika je osumnjičen kao lopov", piše u saopštenju Medojevića.

Dodaje da Vlada podnosi krivičnu prijavu protiv njega, umjesto da je, kako navodi, podnese protiv predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

 "Neću glasati nijedan zakon Vlade dok Spajić ne podnese ostavku. Javno pozivam Krivokapića i Spajića na javni duel na RTCG oko tajne privatne emisije obveznica", zaključuje Medojević

Пратите нас на

Коментари36

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније