Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 11. 2013. 19:09   >>  19:14 3

METODE IZ "SNIMKA"

Pozitivna: DPS krade mandate

Dok vrh DPS-a ponavlja tezu da je afera "Snimak" napad na državu, oni bi trebalo da znaju da DPS nije država već da je to stranka koja vrši vlast, poručuju iz Pozitivne Crne Gore. U Pozitivnoj kažu da DPS izbornim prevarama krade od 6 do 10 mandata za Skupštinu Crne Gore.

"Vlast koju su dobili tako što su krali na izborima i to je afera "Snimak" jasno pokazala svim građanima Crne Gore. To je razlog zašto je ona objelodanjena javnosti", navodi se u reagovanju Pozitivne.

Poručuju DPS-u da objasni kako to da je za zapošljavanje bitno da se donesu četiri sigurna glasa, a ne da se završili škola ili da je neko sposoban i efikasan radnik?

"Kako to da su građani varani u nadi da će dobiti kredit koji niste ni mislili dati, iako računate na njihove glasove? Kako to da kod elementarnih nepogoda i socijalnih davanja nije bitno u koliko ste teškoj situaciji, već da li vas lokalni DPS šef misli pomaziti ili ne? Da podsjetimo, DPS putem pisanja i birisanja iz biračkog spiska, poništavanja važećih listića, ubacivanjem po 30-40 listića u glasačku kutiju i izmišljenim glasanjem putem pisma krade od 6 do 10 mandata za Skupštinu Crne Gore?", navodi se u reagovanju Pozitivne

U toj partiji poručuju da na vrhu vlasti imamo grupu "prevaranata koji hoće da proćerdaju državu i unište perspektivu budućih generacija zarad svojih vila, luksuznih automobila i milionskih računa u inostranstvu".

"Afera "Snimak" je ovu istinu ogolila do kraja, i vjerujemo da će tih i takvih dokaza biti još, i zato je bilo potrebno da građani znaju da državu ne ugrožavaju oni koji otkrivaju istine, već oni koji kreiraju beznađe kako bi oni koji krađom na izborima jedva dobiju 40 odsto, nastavili da se lično bogate na račun države i svih njenih građana", zaključuje se u reagovanju Pozitivne Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније