Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 01. 2021. 18:56 >> 19:05
12

DF ODGOVORIO DPS-U

"Na naše pobjedničke plotune moraćete da se naviknete"

Demokratski front Budva poručio je odboru Demokratske partije socijalista (DPS) iz tog grada da se navikava na njihove "'plotune", te da nemaju namjeru da stanu dok cijelu Crnu Goru na svim nivoima ne oslobode od partije koja 30 godina, kako su naveli, uništava nacionalne resurse.

 

U reagovanju DF-a se navodi da se DPS "ponovo oglašava povodima koje nikako ne razumiju".

"Mi kao Demokratski Front Budva na čijem je čelu Marko Carević baštinimo tradiciju, porodicu kao osnovnu ćeliju društva i vjeru kao moralnu vertikalu na koju se oslanjamo", navode u saopštenju.

"Ono što takođe članovi ove OKG u stečaju ne razumiju je da postoje velike porodice, koje žele da zajedno proslave velike praznike, koji su gle čuda upravo to. Porodični praznici", navodi se, između ostalog, u reagovanju DF-a.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније