Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 01. 2021. 12:29   >>  12:29 25

MANDIĆ UVJEREN

Đukanović će morati da potpiše vjerski zakon

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kaže da će 20. januara na vanrednoj sednici crnogorskog parlamenta biti izglasani svi zakoni koje je predsjednik Milo Đukanović vratio na ponovno odlučivanje, među kojima su i izmjene Zakona o slobodi vjeroispovesti.

“Đukanović će tog 20. januara biti prinuđen da sve to potpiše. Kohabitacija između nove Vlade Crne Gore i Đukanovića odigravala se na onaj način na koji smo i mi govorili da će se desiti. Znali smo da neće biti dobre saradnje, i samo se čekalo da neko nekoga prevari", rekao je Mandić za TV Pink.

Vlada je, kaže Mandić, očekivala da će on uraditit ono na šta ga obavezuje Ustav, "ali se ispostavilo da je procijenio da može da pronađe pukotinu i tome teži”.

Kaže da građani očekuju da Vlada radi odlučnije i brže, kako bi mogle da se osjete promjene nakon 30 godina.

“Prošlo je mjesec dana, nisu urađeni očekivani koraci, pa oni koji su bili na vlasti žele da se ponovo vrate tu gdje su bili. Ovo je sada jedna trka sa vremenom i ometanje parlamentarne većine, ali mi imamo dovoljno snage i podršku građana da demontiramo taj mafijaški režim”, dodao je Mandić.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније