Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 01. 2021. 13:19   >>  13:23 8

JOKOVIĆ

"Nećemo dozvoliti diskvalifikaciju kadra SNP-a"

Socijalistička narodna partija neće dozvoliti da bilo koji istaknuti kadar i profesionalac bude diskvalifikovan, isključivo zato što pripada toj partiji, saopštio je lider SNP-a Vladimir Joković. Za njih je, kako je kazao, krajnje neprihvatljivo da bilo ko sa strane određuje kadar koji će predstavljati SNP.

“SNP  još jednom s ponosom ističe činjenicu da je više od dvije decenije bila na čelu borbe za neke nove vrijednosti u našoj državi. Na tom putu nijednom nijesmo poklekli, pokazujući istrajnost i hrabrost. Kao vrhunac te časne borbe, 30. avgusta smo dočekali veliku pobjedu. Uz sve to, držimo do časnih principa, kao i poštovanja riječi i dogovora”, kazao je on.

Joković je podvukao da su sve kapacitete i resurse, cijelim svojim profesionalnim i ljudskim bićem dali na evropskom putu Crne Gore.

“Privrženi rezultatu parlamentarnih izbora, ali i dogovorenim principima da ćemo na konkursima za najodgovornije državne funkcije isticati naša najbolja i najjača kadrovska rješenja, još jednom upozoravamo na činjenicu da je za nas krajnje neprihvatljivo da nam bilo ko sa strane određuje kadrove koji će predstavljati brend, kakav nosi sa sobom časno ime Socijalističke narodne partije”, kazao je on.

Istakao je da su previše dali sebe da bi se neko igrao sa njima.

“Za nas je svetinja naše članstvo i naša jedina obaveza je prema našim građanima, koji su nas i birali. Zato još jednom pozivamo na striktno poštovanje konačnog dogovora, uz krajnje dobronamjernu, ali i upozoravajuću poruku da nikako ne mogu oni koji su voljom naše partije došli na tu poziciju, krojiti našu političku sudbinu. Moguće da su neki navikli da iz “političke samoposluge” uzimaju šta hoće i koliko hoće, ali ih uvjeravamo da u Socijalističkoj narodnoj partiji partnera za takvu igru neće imati”, dodao je Joković.

Podvukao je da će u borbi za uređenu državu i neku novu Crnu Goru, u SNP-u imati pouzdanog partnera samo na dogovorenim osnovama i principima.

“Ina samom kraju, podnijelu smo veliku žrtvu, za razliku od pojedinih, kojima je “s neba” pala trenutna pozicija ili položaj. Zbog svega navedenog, nećemo dozvoliti da bilo koji istaknuti kadar i profesionalac bude diskvalifikovan, isključivo zato što pripada našoj partiji”, zaključio je Joković.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније